1. Home
  2. Hoe kan ik een product retourneren?

Hoe kan ik een product retourneren?

Bij de Kerels van Steen bieden we zowel maatwerkproducten als producten met vaste maatvoeringen en afwerkingen aan. Alle maatwerkproducten die bij de Kerels van Steen worden besteld en die door de Kerels van Steen worden geleverd worden op maat gemaakt volgens de specificaties van de klant. Deze producten zijn om die reden uitgesloten van het herroepingsrecht en kunnen dus niet geretourneerd worden. De producten met vaste maatvoeringen waar geen maatwerk aan te pas is gekomen kunnen wel geretourneerd worden. Wil je retourneren? De transportkosten van het retourneren zijn voor rekening van de opdrachtgever van de retouropdracht.

Een retourzending aanmelden:

Retourneren van niet-maatwerkproducten kan binnen 14 dagen na levering van de bestelling. Stuur een mailtje naar sales@kerelsvansteen.nl en vermeld hierbij je ordernummer en de reden van retour. Vermeld in het onderwerp van de mail 'Retourzending'.

Terug naar 'Klantenservice'

Voor elk interieur

Een woning is volgens ons pas écht af als alles mooi is afgewerkt. Denk aan een donkere gepolijste vensterbank die perfect past bij het kozijn of aan een grijze raamdorpel die precies past in de landelijke stijl van de woning. Zorg ook voor een prachtige afwerking: de producten van de Kerels van Steen zijn geschikt voor elke woning en voor elk interieur!

Adres
Kerels van Steen
Stationsstraat 162
5963 AC Hegelsom
Contact

Telefoonnummer: 077 206 1111
E-mail: sales@kerelsvansteen.nl
KVK: 74826565
BTW: NL860041220B01

Veilig betalen
  • Ideal
  • Banktransfer
  • Bancontact
Klanten beoordelen ons met een 8,8
8,8100% van de klanten beveelt ons aan.Lees alle beoorderlingen op Kiyoh