1. Home
  2. Alles over Kerels van Steen

Alles over Kerels van Steen

Mannen met de handen uit de mouwen, verstand van natuursteen en oog voor detail. Maatwerk tot op de millimeter precies en perfect afgewerkt. Dat zijn de Kerels van Steen.

Klantenservice

Wie is Kerels van Steen?

Een naam die zegt waar het op staat. Dat is Kerels van Steen. Begonnen als een idee binnen Totaaltegel Groep om met name de aannemer en de klussende particulier beter te kunnen bereiken en bedienen. Een concept dat zich volledig richt op natuursteen maatwerk met oog voor detail, service, snelheid en prijs. Kerels van Steen is dan wel een jong merk, maar wordt gerund door specialisten met jarenlange ervaring en vakkennis. Met andere woorden: wij zijn dé partner om op te bouwen.

Onze zagerij

De plek waar het allemaal gebeurt: de zagerij. Dit is de plek waar de Kerels van Steen doen waar ze goed in zijn: het vervaardigen van prachtig maatwerk vensterbanken, raamdorpels en meer. Ze hebben verschillende grote steenzagen tot hun beschikking waarmee de ruwe producten worden geproduceerd. Daarna worden de producten met de hand bewerkt om ze een topkwaliteit afwerking te geven.

Bij de Kerels van Steen vind je niet alleen prachtig maatwerk, onze specialisten staan ook voor je klaar voor persoonlijk advies.


Het team van Kerels van Steen

Maak kennis met de mannen achter Kerels van Steen. Ons doel? Elke dag weer met passie en zorg aan de slag om jouw verwachtingen te overtreffen. Of het nu gaat om dorpels, vensterbanken of muurafdekkers, de wensen van de klant omzetten in daadwerkelijke producten van natuursteen: dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen.

Marcel - Kerels van Steen

MARCEL
Werkvoorbereider

Eric

ERIC
Projectadviseur

Dannie

DANNIE
Zagerij

Anthony

ANTHONY
Zagerij

Andre

ANDRE
Zagerij

Perry

PERRY
Zagerij

Kristaan

KRISTAAN
Zagerij

John

JOHN
Zagerij

Melanie

MELANIE
Binnendienst

Bianca

BIANCA
Binnendienst

01

Hulp nodig met inmeten?

Bij maatwerk producten draait alles uiteindelijk om de juiste maatvoering. Weet je niet zeker hoe je een vensterbank of raamdorpel inmeet? Hier lees je hoe!

more_information
02

Maatwerk offerte

Heb je grootse ideeën waarover je wilt sparren met onze specialisten? Vraag dan een maatwerk offerte aan!

more_information

Voor elk interieur

Een woning is volgens ons pas écht af als alles mooi is afgewerkt. Denk aan een donkere gepolijste vensterbank die perfect past bij het kozijn of aan een grijze raamdorpel die precies past in de landelijke stijl van de woning. Zorg ook voor een prachtige afwerking: de producten van de Kerels van Steen zijn geschikt voor elke woning en voor elk interieur!

Adres
Kerels van Steen
Stationsstraat 162
5963 AC Hegelsom
Contact

Telefoonnummer: 077 206 1111
E-mail: sales@kerelsvansteen.nl
KVK: 74826565
BTW: NL860041220B01

Veilig betalen
  • Ideal
  • Banktransfer
  • Bancontact
Klanten beoordelen ons met een 8,8
8,8100% van de klanten beveelt ons aan.Lees alle beoorderlingen op Kiyoh