1. Home
  2. Vensterbanken
  3. Natuursteen vensterbanken
  4. Basalt vensterbanken

Basalt vensterbanken

Basalt vensterbanken zijn al jaren erg populair. De vensterbanken hebben een antraciet kleur en zijn daarom perfect te combineren met de kleuren van jouw interieur. De Kerels van Steen biedt basalt vensterbanken aan in twee verschillende afwerkingen, namelijk: gebrand & geborsteld en gezoet.

1 Producten
Gezoet
Basalt vensterbank - Gezoet
length
  • 10 - 220 cm
width
  • 2 - 40 cm
thickness
  • 2
  • 3 cm
Op maat
v.a. € 62,32 per m1
including_vat
1 van de 1 producten

Basalt vensterbank

Al jaren zijn vensterbanken van het materiaal basalt ontzettend populair. Kerels van steen biedt een basalt vensterbank aan in twee verschillende afwerkingen. Olivian Black basalt is antraciet van kleur en heeft een gezoete afwerking. Het zoeten zorgt voor een mat oppervlak. Door de antraciet kleur zijn de vensterbanken perfect te combineren met de kleuren van jouw interieur. Naast een gezoete afwerking produceren wij ook Olivian Black basalt met een gebrande en geborstelde afwerking. Deze vensterbanken hebben een ruwer oppervlakte.

Basalt vensterbank op maat

Onze Kerels van Steen produceren in onze eigen zagerij vensterbanken uit plaatwerk met een maximale lengte van 220 cm. Per soort natuursteen vensterbank kan de breedte en diepte verschillen. Normaal is een vensterbank 2 of 3 cm dik. Wij staan voor kwaliteit en vinden het belangrijk dat onze producten een perfecte afwerking hebben. De vensterbanken worden voorzien van een facetrand. Dit is een schuingeslepen randje. In de zagerij kan er ook specifiek maatwerk worden geproduceerd. Dit is mogelijk aan de hand van een aangeleverde werktekening. Alle vensterbanken van Kerels van Steen worden tegen de scherpste prijs aangeboden en hebben een snelle levertijd.

Laten leveren of ophalen?

Onze zagerij is gelegen in Hegelsom. Dit ligt in het noorden van Limburg (omgeving Venlo). Je kunt de vensterbanken hier zelf ophalen. Het afhalen van de producten is de goedkoopste optie. Dit is voornamelijk interessant voor klanten uit de provincie Brabant en Limburg. Naast ophalen is het ook mogelijk om de producten per transport door ons te laten leveren.

Wat is basalt?

Basalt wordt door de stolling van lava of magma gevormd en in tegenstelling tot graniet koelt basalt veel sneller af. Doordat basalt snel afkoelt worden er geen grote kristallen gevormd. Het gesteente is antracietgrijs tot zwart van kleur en verkleurt nauwelijks. Basalt is zeer hard en daarom krasvast en vorstbestendig. Dit betekent dat weersinvloeden nauwelijks van invloed zijn.

Adres
Kerels van Steen
Stationsstraat 162
5963 AC Hegelsom
Contact

Telefoonnummer: 077 206 1111
E-mail: sales@kerelsvansteen.nl
KVK: 74826565
BTW: NL860041220B01

Veilig betalen
  • Ideal
  • Banktransfer
  • Bancontact
Klanten beoordelen ons met een 8,8
8,8100% van de klanten beveelt ons aan.Lees alle beoorderlingen op Kiyoh