1. Home
 2. Vensterbanken
 3. Natuursteen vensterbanken
 4. Hardsteen vensterbanken
 5. Belgisch hardsteen vensterbanken

Belgisch hardsteen vensterbanken

Belgisch hardsteen vensterbanken zijn schitterende vensterbanken die al sinds jaar en dag terugkomen in menig interieur. De karakteristieke blauwgrijze gloed met de witte aderen en fossielen die doorkomen aan de oppervlakte maken dit gesteente absoluut uniek. Ga voor een luxe en authentieke vensterbank van Belgisch hardsteen van Kerels van Steen, gegarandeerd een product van topkwaliteit.

3 Producten
Geschuurd
Belgisch hardsteen vensterbank - Geschuurd
length
 • 10 - 220 cm
width
 • 2 - 45 cm
thickness
 • 2
 • 3 cm
Op maat
v.a. € 61,11 per m1
including_vat
Gezoet
Belgisch hardsteen vensterbank - Gezoet
length
 • 10 - 220 cm
width
 • 2 - 45 cm
thickness
 • 2
 • 3 cm
Op maat
v.a. € 61,11 per m1
including_vat
Donker gezoet
Belgisch hardsteen vensterbank - Donker gezoet
length
 • 10 - 220 cm
width
 • 2 - 45 cm
thickness
 • 2
 • 3 cm
Op maat
v.a. € 64,74 per m1
including_vat
3 van de 3 producten

Een vensterbank van Belgisch hardsteen; een tijdloze klassieker

Een Belgisch hardsteen vensterbank heeft een ontzettend stijlvolle uitstraling die past in zowel moderne als traditionele woonstijlen. Het is een gesteente dat meegroeit met de bewoners; op den duur slijt het langzaam, waardoor het een mooi geleefd uiterlijk krijgt dat doet terugdenken aan verfijnde oude architectuur. Naast deze kenmerkende blauwe hardsteen soort hebben we ook nog andere soorten hardsteen vensterbanken die weer een heel andere uitstraling hebben en bekijk zeker ook eens onze andere natuursteen vensterbanken.

Een Belgisch hardsteen vensterbank in verschillende afwerkingen

Een vensterbank van Belgisch hardsteen kan door ons op verschillende manieren bewerkt worden, zodat de uitstraling nog specifieker aansluit op jouw wensen. Er zijn voor Belgisch hardsteen 4 verschillende afwerkingen: geschuurd, gezoet, licht gezoet en donker gezoet. Zo kan een vensterbank met karakteristiek blauw hardsteen in verschillende gedaanten geleverd worden. Een geschuurde afwerking maakt het oppervlak licht en mat, terwijl een Belgisch hardsteen gezoete vensterbank het oppervlak een lichte glans geeft. Zoeten is ook nog mogelijk in verschillende gradaties. Je kunt kiezen voor licht gezoet, middel gezoet en donker gezoet.

Feeling krijgen bij al onze producten? Bestel de koffer van Kerels van Steen!

Bezig met een zakelijk bouwproject en ben je er nog niet helemaal uit welke vensterbanken je hiervoor wilt? Dan is het mogelijk om – volledig gratis – een sample koffer van Kerels van Steen te bestellen. Hierin zitten monsterstukjes van alle materialen die we in onze producten gebruiken. Deze komen we geheel vrijblijvend bij je langs brengen, zodat we desgewenst de materialen nog kunnen toelichten. Heb je interesse in zo’n koffer? Stuur dan een mail naar sales@kerelsvansteen.nl met de vermelding van ‘koffer Kerels van Steen’ en dan zorgen we dat we deze zo snel mogelijk bij je langs komen brengen.

Wat zijn de voordelen van bestellen bij Kerels van Steen?

Bij Kerels van Steen weten we dat elk bouwproject op zich een uniek proces is. Daarom denken wij graag doelgericht met je mee in de vorm van zeer nauwkeurig zaagwerk. Met een zagerij in eigen beheer is het voor ons mogelijk om vensterbanken van Belgisch hardsteen voor elk project op maat te zagen. Daarnaast zijn onze vakmannen dagelijks bezig met het ambachtelijk bewerken van andere soorten natuursteen en keramiek en maken we onder meer dorpels, raamdorpels en buitendorpels geheel naar wens op maat. De keuze voor Kerels van Steen is een keuze voor gemak; we helpen je graag om je bouwproject zorgeloos te laten verlopen!

Koop je Belgisch hardsteen vensterbank snel en eenvoudig op onze website

Al onze producten zijn snel en eenvoudig verkrijgbaar via onze website. De prijs van een Belgisch hardsteen vensterbank ligt rond de €60,- per vierkante meter. Vind je het lastig om in te schatten wat de precieze kosten voor jouw project zullen zijn? Maak dan gebruik van onze online bestelmogelijkheden. Hierin kun je precies aangeven hoeveel stuks, welke afwerking en welke maatvoeringen je nodig hebt en onze calculator geeft je direct de exacte prijs. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan!

Heb je vragen over Belgisch hardsteen vensterbanken of ben je benieuwd naar onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Adres
Kerels van Steen
Stationsstraat 162
5963 AC Hegelsom
Contact

Telefoonnummer: 077 206 1111
E-mail: sales@kerelsvansteen.nl
KVK: 74826565
BTW: NL860041220B01

Veilig betalen
 • Ideal
 • Banktransfer
 • Bancontact
Klanten beoordelen ons met een 8,8
8,8100% van de klanten beveelt ons aan.Lees alle beoorderlingen op Kiyoh