1. Home
 2. Vensterbanken
 3. Composiet vensterbanken

Composiet vensterbanken

Prachtige vensterbanken voor een mooie afwerking van elk kozijn. Composiet vensterbanken van de Kerels van Steen kunnen volledig op maat gemaakt worden waardoor er voor ieder kozijn een oplossing is. Wij bieden zowel marmercomposiet vensterbanken als kwartscomposiet vensterbanken aan.

Filteren
Kleuren
Materiaal
Diktes
Toepassingen
Bewerkingen
6 Producten
Mat
Latte kwartscomposiet vensterbank
length
 • 10 - 240 cm
width
 • 2 - 60 cm
thickness
 • 2 cm
Op maat
v.a. € 70,18 per m1
including_vat
Mat
Designo Blue kwartscomposiet vensterbank
length
 • 10 - 240 cm
width
 • 2 - 60 cm
thickness
 • 2 cm
Op maat
v.a. € 64,13 per m1
including_vat
Geborsteld (leather finished)
Belgisch hardsteen kwartscomposiet vensterbank - Geborsteld
length
 • 10 - 240 cm
width
 • 2 - 60 cm
thickness
 • 2 cm
Op maat
v.a. € 64,13 per m1
including_vat
Zijdeglans
Witte marmercomposiet vensterbank - Zijdeglans
length
 • 10 - 220 cm
width
 • 2 - 60 cm
thickness
 • 2 cm
Op maat
v.a. € 47,80 per m1
including_vat
Zijdeglans
Beige marmercomposiet vensterbank - Zijdeglans
length
 • 10 - 220 cm
width
 • 2 - 60 cm
thickness
 • 2 cm
Op maat
v.a. € 47,80 per m1
including_vat
Zijdeglans
Belgisch hardsteen marmercomposiet vensterbank - Zijdeglans
length
 • 10 - 220 cm
width
 • 2 - 60 cm
thickness
 • 2 cm
Op maat
v.a. € 45,38 per m1
including_vat
6 van de 6 producten

Composiet vensterbank op maat

Een vensterbank voor elk kozijn, daar zorgen de Kerels van Steen voor. De composiet vensterbanken hebben een maximale lengte van 220 cm of 240 cm uit 1 deel, afhankelijk van de soort. De maximale breedte van deze vensterbanken is 50 cm of 60 cm, afhankelijk van de soort. In onze eigen zagerij produceren wij elke order tot in perfectie. Door gebruik te maken van onze configurator stel jij jouw ideale vensterbank samen. Je hebt hier een aantal standaard keuzes waarmee je de meest gangbare vensterbanken kunt samenstellen. Kom je er niet uit of kun je jouw gewenste vensterbank niet samenstellen met de configurator? Vraag dan gerust een maatwerk vensterbank aan of neem contact op. Samen kijken we dan naar jouw wensen en onze mogelijkheden om deze te verwezenlijken.

Vensterbank composiet met kwarts of marmer

De term ‘composiet vensterbank’ is bij de Kerels van Steen eigenlijk een verzamelnaam voor twee soorten composiet vensterbanken. We bieden namelijk marmercomposiet vensterbanken en kwartscomposiet vensterbanken aan. Zoals de naam al aangeeft bevat de ene vensterbank marmer en de andere kwarts.

Marmercomposiet vensterbank

Prachtig, een marmercomposiet vensterbank met een mooi glanzend oppervlak. De marmercomposiet vensterbanken van de Kerels van Steen hebben namelijk altijd een gepolijst oppervlak. Een vensterbank van marmercomposiet bestaat uit kleine stukjes marmer in combinatie met kunststoffen en kleurstoffen. Deze worden onder hoge druk en hoge temperaturen in platen geperst. Marmercomposiet vensterbanken zijn zeer hard en ze krassen erg weinig. Perfect voor tegels, keukenbladen en natuurlijk vensterbanken. Bij de Kerels van Steen heb je de keuze uit beige en witte marmercomposiet vensterbanken. Wanneer je het materiaal goed bekijkt zie je de kleine stukjes marmer die de marmercomposiet vensterbanken zijn typische uitstraling geven.

Kwartscomposiet vensterbank

De voordelen van composiet vensterbanken en keuze uit meerdere looks, dat zijn onze kwartscomposiet vensterbanken. Deze kwartscomposiet vensterbanken worden gemaakt met een mix van kunststoffen, kleurstoffen en kwarts. Deze vensterbanken zijn erg hard waardoor ze zeer slijtvast zijn. De Kerels van Steen bieden kwartscomposiet vensterbanken aan in diverse kleuren, afwerkingen en looks. Je kunt ze daarom altijd perfect afstemmen op jouw woonstijl en inrichting. Zo hebben we onder andere marmerlook, hardsteenlook en betonlook vensterbanken van kwartscomposiet. Bekijk onze mogelijkheden en stel jouw ideale vensterbank samen!

Het onderhouden van een composiet vensterbank

Een composiet vensterbank heeft een hoge dichtheid wat betekent dat het materiaal niet poreus is. Het is daarom goed bestand tegen veel vloeistoffen en vetten. Het is niet nodig om deze vensterbanken te impregneren of op een andere manier een beschermende laag aan te brengen. Heb je vlekken op je composiet vensterbank die je wil schoonmaken? Gebruik dan een gewone vaatdoek met bijvoorbeeld afwasmiddel. Let er op dat je geen bijtende middelen gebruikt op de composiet vensterbanken, hierdoor kan de glans van het product afnemen. Vermijd middelen zoals chloor, verfoplosmiddel, bleek en agressieve ontvetters.

Vensterbank composiet kopen bij de Kerels van Steen

Het kopen van een composiet vensterbank van de Kerels van Steen is heel eenvoudig. Doormiddel van onze configurator stel jij je ideale vensterbank composiet samen. Vervolgens log je in of voer jij je adresgegevens in. Je kunt vervolgens kiezen of je de bestelling wilt afhalen of laten bezorgen. Kies vervolgens een betaalmethode en reken eenvoudig af. Een succesvolle betaling is voor ons het startschot om aan de slag te gaan! Onze Kerels van Steen produceren eigenhandig (met wat hulp van machines) elke bestelling op maat. Alles wordt tot in perfectie afgewerkt waarna de producten op transport gaan naar jouw adres of de bestelling kan worden afgehaald. Weer een tevreden klant van de Kerels van Steen!

Adres
Kerels van Steen
Stationsstraat 162
5963 AC Hegelsom
Contact

Telefoonnummer: 077 206 1111
E-mail: sales@kerelsvansteen.nl
KVK: 74826565
BTW: NL860041220B01

Veilig betalen
 • Ideal
 • Banktransfer
 • Bancontact
Klanten beoordelen ons met een 8,8
8,8100% van de klanten beveelt ons aan.Lees alle beoorderlingen op Kiyoh