1. Home
 2. Vensterbanken
 3. Composiet vensterbanken
 4. Marmercomposiet vensterbanken

Marmercomposiet vensterbanken

Een marmercomposiet vensterbank bestaat uit een mix van kunstmatige hars, kleurstoffen en fijn gemalen (marmer) natuursteen. Kerels van Steen biedt twee marmercomposieten aan, namelijk: wit en beige. Deze marmercomposiet vensterbanken worden gepolijst. Dit zorgt ervoor dat de vensterbanken een glanzend oppervlak krijgen. Hierdoor komen de lichte (zilveren) spiegelglitters mooi in het materiaal naar boven.

3 Producten
Zijdeglans
Beige marmercomposiet vensterbank - Zijdeglans
length
 • 10 - 220 cm
width
 • 2 - 60 cm
thickness
 • 2 cm
Op maat
v.a. € 47,80 per m1
including_vat
Zijdeglans
Witte marmercomposiet vensterbank - Zijdeglans
length
 • 10 - 220 cm
width
 • 2 - 60 cm
thickness
 • 2 cm
Op maat
v.a. € 47,80 per m1
including_vat
Zijdeglans
Belgisch hardsteen marmercomposiet vensterbank - Zijdeglans
length
 • 10 - 220 cm
width
 • 2 - 60 cm
thickness
 • 2 cm
Op maat
v.a. € 45,38 per m1
including_vat
3 van de 3 producten

Witte marmercomposiet vensterbank

Deze marmercomposiet vensterbank is mooi wit van kleur en in het materiaal zijn lichte spiegelglitters verwerkt. De vensterbank heeft een gepolijste afwerking. Dit zorgt voor een glanzend oppervlak. Doordat marmercomposiet grotendeels een natuursteen product is, moet er rekening gehouden worden met krasgevoeligheid. Ook moet er opgelet worden met het gebruik van zuurhoudende middelen. De witte marmercomposiet vensterbank is verkrijgbaar in diverse maten. Ook is er de mogelijkheid om maatwerk te bestellen. In onze eigen zagerij gaan onze Kerels van Steen hiermee voor je aan de slag. Wanneer je een vensterbank langer dan 220 cm nodig hebt dan zal deze in meerdere (gelijke) delen geleverd worden. Een andere opdeling is in overleg ook mogelijk.

Beige marmercomposiet vensterbank

Deze vensterbank van marmercomposiet heeft een prachtige lichtbeige kleur. In het materiaal van de vensterbank zitten mooie spiegelglitters verwerkt. De vensterbanken worden geproduceerd met een gepolijste afwerking. Dit wil zeggen dat het oppervlak van de vensterbank mooi glanzend wordt gemaakt. Ook komen de kleuren van het materiaal hierdoor mooier naar boven. Wil jij nu ook marmercomposiet vensterbanken in huis? Bereken eenvoudig je prijs met onze online calculator!

Over marmercomposiet

Alle marmercomposiet vensterbanken worden volledig afgewerkt in onze eigen zagerij. Dit houdt in dat onze Kerels van Steen alle zichtkanten polijsten en de vensterbanken van een facetrand worden voorzien. Omdat deze composiet vensterbanken voor een groot deel uit marmer bestaan, zijn de vensterbanken niet zuurbestendig. Ook zijn de vensterbanken relatief krasgevoelig.

Naast marmercomposiet vensterbanken bieden wij ook kwartscomposiet vensterbanken en keramische marmerlook vensterbanken aan.

Wat is marmer?

Marmer is een metamorf gesteente afkomstig van kalksteen. Marmer wordt uit kalksteen gevormd door extreme verandering van temperatuur en druk. Het gesteente marmer is te herkennen aan haar zachte uitstraling en kenmerkende lichte of donkere aders.

Adres
Kerels van Steen
Stationsstraat 162
5963 AC Hegelsom
Contact

Telefoonnummer: 077 206 1111
E-mail: sales@kerelsvansteen.nl
KVK: 74826565
BTW: NL860041220B01

Veilig betalen
 • Ideal
 • Banktransfer
 • Bancontact
Klanten beoordelen ons met een 8,8
8,8100% van de klanten beveelt ons aan.Lees alle beoorderlingen op Kiyoh