1. Home
 2. Vensterbanken
 3. Keramische vensterbanken
 4. Natuursteenlook vensterbanken

Natuursteenlook vensterbanken

Stel je eens voor: een prachtige vensterbank met dezelfde uitstraling als natuursteen, maar dan zonder het vele bijkomende onderhoud. Natuursteenlook vensterbanken zijn prachtige alternatieven om echt natuursteen te vervangen en er zitten ook nog eens een hoop voordelen aan vast. Zo zijn er bijvoorbeeld varianten die minder snel krassen of die zelfs volledig krasbestendig zijn. Op deze pagina vind je alles over onze vensterbanken met een natuursteenlook!

5 Producten
Zijdeglans
Total Black keramische vensterbank
length
 • 10 - 220 cm
width
 • 2 - 70 cm
thickness
 • 2 cm
Op maat
v.a. € 75,75 per m1
including_vat
Mat
Pierre Blue keramische vensterbank
length
 • 10 - 220 cm
width
 • 2 - 70 cm
thickness
 • 2 cm
Op maat
v.a. € 75,75 per m1
including_vat
Mat
Terrazzo Black keramische vensterbank
length
 • 10 - 220 cm
width
 • 2 - 70 cm
thickness
 • 2 cm
Op maat
v.a. € 75,75 per m1
including_vat
Mat
Milan Stone keramische vensterbank
length
 • 10 - 220 cm
width
 • 2 - 70 cm
thickness
 • 2 cm
Op maat
v.a. € 75,75 per m1
including_vat
Zijdeglans
Calacatta Magnifico keramische vensterbank
length
 • 10 - 220 cm
width
 • 2 - 70 cm
thickness
 • 2 cm
Op maat
v.a. € 84,24 per m1
including_vat
5 van de 5 producten

Natuursteen look vensterbanken; de perfecte keuze

Vensterbanken met een natuursteen look zijn er in verschillende uitvoeringen. Allereerst hebben we bij Kerels van Steen keramische vensterbanken. Deze worden vervaardigt met de allernieuwste technieken en hebben een super realistische uitstraling die eigenlijk niet meer van echt te onderscheiden is. Dit maakt deze vensterbanken ontzettend geliefd, omdat ze zeer onderhoudsvriendelijk zijn.

Daarnaast hebben we ook composiet vensterbanken in de uitvoeringen kwartscomposiet en marmercomposiet. Deze komen zeer dicht bij echt natuursteen, omdat ze voor 95% uit natuursteen bestaan. De overige 5% van deze natuursteenlook vensterbanken bestaat uit een kunstmatige hars en kleurstoffen. De mix van deze componenten maakt composiet oersterk en daardoor zijn deze vensterbanken – in tegenstelling toch écht natuursteen – niet poreus.

De voordelen van natuursteenlook vensterbanken

Echt natuursteen is poreus en daardoor erg vatbaar voor vlekken, vuil en verkleuringen. Dit heeft ook zeker zijn charme. Op den duur krijgen natuursteen vensterbanken een verouderde, geleefde look die (als je daarvan houdt) absoluut een verrijking kunnen zijn voor het interieur. Voor mensen die hier niet van houden zijn natuursteenlook vensterbanken een perfect alternatief. Deze zijn door het keiharde oppervlak krasbestendig, kleurvast en bestand tegen vocht, vuil en vlekken. Onderhouds-technisch hoef je er bijna niet naar om te kijken; vlekken verwijder je vaak eenvoudig met een doekje en water of een zacht schoonmaakmiddel. Natuursteenlook vensterbanken blijven jarenlang als nieuw!

Verschillende afwerkingen

Natuursteenlook vensterbanken zijn er in verschillende stijlen. Een terrazzo uitstraling met een lichte grijstint werkt bijvoorbeeld goed in een interieur met een mediterrane stijl, terwijl een egale zwarte kleur weer mooi staat in een moderne woonstijl. Ook de afwerking is hierin een belangrijk onderdeel. Zo kunnen vensterbanken een strakke matte afwerking hebben, maar is het ook mogelijk om te kiezen voor een zijdeglans bij bepaalde producten.

Jouw vensterbank op maat gezaagd

Bij Kerels van Steen gaan we nog een stap verder dan alleen een mooie uitstraling. Bij ons is het namelijk mogelijk om jouw gewenste natuursteenlook vensterbank pérfect op maat te bestellen! Omdat we een zagerij in eigen beheer hebben is het vakkundig afwerken en het tot op de millimeter nauwkeurig zagen van jouw product voor ons een fluitje van een cent. Naast de doorgegeven maten is het voor ons ook mogelijk om vensterbanken – indien nodig – in versterk te zagen, zodat je de vensterbank eigenlijk alleen nog maar hoeft te monteren.

A-kwaliteit en vakmanschap; eenvoudig besteld bij Kerels van Steen!

Een A-klasse natuursteenlook vensterbank en dat ook nog eens perfect gezaagd in de formaten die je nodig hebt; bij Kerels van Steen is dit de normaalste zaak van de wereld. Zelfs het bestellen van je product willen we zo gemakkelijk mogelijk maken. Op onze website is dit heel eenvoudig. Je kiest het product dat je mooi vindt, voert de maatvoeringen en het verstek in en vervolgens bestel je het product. Heel simpel! Met maar een paar clicks gaat Kerels van Steen direct voor je aan de slag!

Wist je trouwens dat je als zakelijke klant punten kunt sparen voor te gekke cadeaus? Je vindt er alles over bij Kerels van Steen zakelijk!

Adres
Kerels van Steen
Stationsstraat 162
5963 AC Hegelsom
Contact

Telefoonnummer: 077 206 1111
E-mail: sales@kerelsvansteen.nl
KVK: 74826565
BTW: NL860041220B01

Veilig betalen
 • Ideal
 • Banktransfer
 • Bancontact
Klanten beoordelen ons met een 8,8
8,8100% van de klanten beveelt ons aan.Lees alle beoorderlingen op Kiyoh