1. Home
 2. Vensterbanken
 3. Natuursteen vensterbanken
 4. Hardsteen vensterbanken
 5. Blue Cloud hardsteen vensterbanken

Blue Cloud hardsteen vensterbanken

Blue Cloud hardsteen vensterbanken hebben een zeer eigen uitstraling en zijn onderdeel van ons assortiment natuursteen vensterbanken. De Blue Cloud vensterbanken zijn gemaakt van Chinees hardsteen. Deze hardsteensoort kenmerkt zich door het patroon dat doet denken aan slangenleer en is geliefd in onder andere luxe interieurs.

2 Producten
Gezoet
Blue Cloud hardsteen vensterbank - Gezoet
length
 • 10 - 220 cm
width
 • 2 - 60 cm
thickness
 • 2
 • 3 cm
Op maat
v.a. € 47,80 per m1
including_vat
Geschuurd
Blue Cloud hardsteen vensterbank - Geschuurd
length
 • 10 - 220 cm
width
 • 2 - 60 cm
thickness
 • 2
 • 3 cm
Op maat
v.a. € 47,80 per m1
including_vat
2 van de 2 producten

Chinees hardsteen vensterbanken en de verschillende bewerkingen

Een vensterbank van Chinees hardsteen vensterbank heeft een heel kenmerkende steentekening. De wolkachtige patronen geven deze vensterbanken een zeer bijzondere uitstraling. Door de verschillende bewerkingen die we kunnen doen in onze werkplaats kunnen we de look van deze vensterbanken specifiek afstemmen op jouw wensen. Blue Cloud vensterbanken kunnen we schuren en zoeten. Met zoeten bewerken we de vensterbank dusdanig dat deze een mat oppervlak met een doffe glans krijgt. Schuren zorgt voor een lichter oppervlak met een grijze tint.

Chinees hardsteen vensterbank op maat

Bij Kerels van Steen zijn we erg trots op onze eigen zagerij, waarin we alle natuursteensoorten in ons assortiment piekfijn kunnen bewerken. We kunnen elke aanvraag specifiek op de aangevraagde maten zagen en proberen je zo van alle gemakken te voorzien. Naast zagen kunnen we (afhankelijk per product) natuursteen ook bewerken, zoals frijnen, zoeten, schuren en polijsten.

Naast Chinees hardsteen hebben we ook Belgisch hardsteen vensterbanken in ons assortiment. Deze hebben weer een heel andere patroon dan Chinees hardsteen. Bij Belgisch hardsteen zijn oude kleine fossielen zichtbaar die zorgen voor de typische uitstraling. Naast vensterbanken kunnen we ook onder andere vijverranden, paalmutsen, muurafdekkers en dorpels perfect op maat maken.

De voor- en nadelen van hardsteen

Hardsteen is een prachtige natuursteensoort met een paar karakteristieke eigenschappen. Door de jaren heen groeit dit gesteente als het ware mee met de tijd. Naarmate de tijd verstrijkt krijgt het een verouderde look en zorgen gebruikssporen van een zeer specifieke uitstraling. Dit is ook meteen een eventueel nadeel van een hardsteen vensterbank. Het gesteente is gevoelig voor krassen en verkleurt op den duur. Voor liefhebbers van een unieke en authentieke uitstraling is dit juist een prettige bijkomstigheid. Het lang ‘als nieuw’ houden van hardsteen vergt veel onderhoud. Op zoek naar iets wat makkelijker te onderhouden is? Kijk dan eens bij onze keramische vensterbanken.

Een volledig overzicht met de koffer van Kerels van Steen

Lastig om een keuze te maken op basis van teksten en afbeeldingen? Bestel dan snel de gratis koffer van Kerels van Steen! Hierin vind je naast een sample van Blue Cloud hardsteen monsters van alle andere materialen waarmee we werken. Zo heb je in één oogopslag een totaaloverzicht van ons assortiment en kun je de materialen eens rustig bekijken en voelen. Interesse in onze koffer? Stuur een mailtje naar sales@kerelsvansteen onder vermelding van ‘koffer Kerels van Steen’ en dan komen we de koffer persoonlijk bij je afleveren!

Eenvoudig besteld en snelle levering bij Kerels van Steen

Bij Kerels van Steen staan A-kwaliteit producten, passie voor natuursteen en keramiek en steengoede service altijd bovenaan ons lijstje. Heb je de juiste keuze kunnen maken? Klik op het product, voer de kleur, maten en het type verstek in en onze online calculator doet de rest! Zo weet je meteen de prijs van jouw vensterbank. Door onze goede contacten met leveranciers kunnen we een op maat gemaakt product doorgaans binnen 2 tot 3 weken leveren door de hele Benelux. Heb je nog vragen of ben je op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op, de Kerels van Steen helpen je graag verder!

Adres
Kerels van Steen
Stationsstraat 162
5963 AC Hegelsom
Contact

Telefoonnummer: 077 206 1111
E-mail: sales@kerelsvansteen.nl
KVK: 74826565
BTW: NL860041220B01

Veilig betalen
 • Ideal
 • Banktransfer
 • Bancontact
Klanten beoordelen ons met een 8,8
8,8100% van de klanten beveelt ons aan.Lees alle beoorderlingen op Kiyoh